رییس اتاق بازرگانی ایران و آفریقا به تشریح راههای انتقال موثر توان علمی و عملی کشورمان برای ارایه خدمات مختلف در قاره سیاه پرداخت.
مسعود برهمن با بیان اینکه در زمینه صادرات دارو اعم از آنتی بیوتیکها و مکملها زمینههای بسیار خوبی داریم، گفت: در زمینه درمان هم میتوانیم اعزام پزشک به آفریقا را داشته باشیم و میتوانیم توجه بیشتری به توریسم درمانی کنیم و جالب است که فقط در یک سال، ۱۷ هزار آفریقایی به کلینیک ایرانیها در دبی مراجعه کرده اند
وی با اشاره به اینکه بخش درمانی در قاره آفریقا ضعیف است، اظهار داشت: بنابراین این قاره از حضور بخش درمانی ایران استقبال میکند؛ در همین رابطه باید بگویم که چند سال پیش به واسطه انجمن پزشکان مسلمان بدون مرز، یک کلینیک در اوگاندا راهاندازی کردیم که بسیار موفق عمل کرد.
برهمن در خصوص ارایه خدمات در بخش معدن نیز گفت: می توانیم در رابطه با استخراج، اکتشاف و بهره برداری، خدمات مختلفی را به قاره سیاه ارایه دهیم و حتی چه بسا محصولات معدنی آفریقا را به ایران بیاوریم و به سایر کشورها صادر کنیم.
رییس اتاق بازرگانی ایران و آفریقا با تاکید بر اینکه در حوزه لوازم خانگی و پوشاک هم امکان حضور در این قاره وجود دارد، اظهار داشت: از آنجا که یکی از زمینه های کاری ما در رابطه با فعالیت های دانش بنیان است، برای صادرات دانش فنی هم می توانیم اقداماتی انجام دهیم. همچنین در زمینه راه اندازی واحدهای فرش، موکت، کفش و مبلمان می توانیم اقداماتی را در قاره آفریقا صورت دهیم.
برهمن، زمینه فنی و مهندسی را از دیگر فعالیت های مناسب در قاره آفریقا دانست و تصریح کرد: راهسازی و سدسازی، از دیگر راه های انتقال توان علمی و عملی به این قاره است. همچنین از آنجا که قاره آفریقا، آفتاب خیلی خوبی دارد، می توانیم اقداماتی در راستای احداث نیروگاه و انرژی های تجدیدپذیر داشته باشیم. در همین راستا پیشنهاداتی برای احداث پروژههای مسکونی بسیار زیاد به تعداد ۲ هزار، ۵ هزار تا ۱۵ هزار واحد، به ما ارایه شده است.