پایگاه خبری دنیای سرمایه

به گزارش پایگاه خبری دنیای سرمایه گذاری آنلاین

مجید محتشمی: فرصت کار و‌ریسک‌پذیری را به جوانان آموزش می‌دهیم

فرصت کار و ریسک پذیری

به گزارش پایگاه خبری دنیای سرمایه گذاری آنلاین: این روزها، مساله شغل و کسب درآمد دغدغه بسیاری از مردم شده است. برخی جوان‌ها معتقدند کار مناسبی برای آنها وجود ندارد و برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار شخصی نیز نیاز به سرمایه و … است. مدیران کارآفرین زیادی هستند که توانسته‌اند با فرصت کار و ریسک پذیری کسب‌و‌کار‌های موفقی راه‌اندازی کرده و از این طریق برای اکثریت جویای کار اشتغالزایی کنند. مجید محتشم هم یکی از مدیران موفق کارآفرین و از فعالان اقتصادی جوان کشورمان است که با حضور در مجموعه‌های مختلف و ارائه ایده‌های جدید و نو به بالندگی و ارتقای موقعیت شرکت کمک کرده است‌.

محید محتشم، مدیر برتر و جوان ایرانی

محتشم فارغ التحصیل کارشناسی مدیریت بازرگانی، علوم تربیتی و کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی است. وی برای رسیدن به موفقیت ابتدا از دایره امن خود خارج شده در شروع فعالیتش در بخش حراست بانک گردشگری با داشتن فرصت کار و ریسک پذیر بودن مشغول به فعالیت بود و سپس بعنوان مدیرعامل، شرکت حفاظتی مراقبتی ایمن گستر مرصاد را از سال ۹۸ با حدود ۳۰۰ نیرو تحویل گرفت که پس از یکسال این تعداد نیروی کار به ۱۲۰۰ نفر رسید و پس از چندین سال این شرکت برخلاف شرکت‌های هم نوع خودش از زیان‌ده بودن خارج به شرکت‌های سودده هلدینگ گروه مالی گردشگری تبدیل شد.

مجید محتشم از زمان حضور در شرکت مرصاد با طراحی استراتژی کامل و مشخص نمودن اهداف راهبردی مجموعه، گامش را فراتر از شرکت‌های گروه مالی گردشگری گذاشت و با ارگان‌های دولتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) ، شرکت‌های تاکسیرانی، بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان وارد مذاکره شد و توانست با حضور در این مجموعه‌ها تیم خود را تکمیل کرده و نیروهای بیشتری را مشغول به کار کند.

محتشم پس از یکسال با نظر مثبت جناب آقای دکتر مهدی جهانگیری مدیرعامل محترم گروه مالی گردشگری با کارنامه‌ای درخشان بعنوان مدیرعامل امید پردیس کارسازان و قائم مقام هلدینگ توسعه امید افق گردشگری انتخاب شد.

وی که در سنوات گذشته بعنوان مدیری خلاق و توانا و همچنین همراه پرسنل خود ، شناخته می‌شد مجدد وارد شرکت خدماتی شد که این شرکت در آن برهه زمانی با حضور ۱۰۰ نیروی کار با ضرر روبرو بود پس از گذشتن چندین ماه و ایفاد قراردادهای جدید شرکت علاوه بر سود ده شدن به تعداد نیرو۸۵۰ نفر رسید.

نجات شرکت‌های ورشکسته یا روش‌های مدیریتی قوی

مجید محتشم را می‌توان یک مدیر کارآفرین و موفق دانست که طی چندین سال ناجی شرکت‌های در حال ورشکستگی بوده و پس از اتمام ماموریت خود به شرکت‌های دیگر منتقل شده و ماموریت خود را آنجا شروع می‌کرد. ایده‌های خلاقانه، برنامه‌ریزی درست، مدیریت قوی، ایجاد فرصت و نتیجه گرایی باعث به ثمر رساندن اهداف مجموعه‌ها می‌شود.

این مدیر موفق کارآفرین علاوه بر تاکید بر ارائه آموزش به نیروها، همواره اصل مهم پرداخت بدون تاخیر حقوق به کارمندان را در اولویت های خود قرار داده است؛ مولفه ای که متاسفانه در شرایط فعلی توسط بخشی از مدیران و سازمان ها مورد توجه قرار نمی گیرد.

برای آشنایی بیشتر با نحوه فعالیت و مدیریت مجید محتشم مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت توسعه امید مبین و عضو هیئت مدیره شرکت توسعه امید افق گردشگری ( امگا ) با وی گفت و گویی را داشته ایم که در ادامه آمده است ؛

وی در ابتدای مصاحبه درباره افزایش قابل توجه نیروها در شرکت ها ی زیر مجموعه اش می گوید: همواره تلاش کرده ایم که نیروها را از طریق رایزنی و تهیه مسیر مشخص و صحیح افزایش دهیم. به عنوان نمونه با رایزنی از شرکت هایی که در حال شکل گیری بودند اقدام به تامین منابع انسانی با ارائه سرویس های مناسب به مشتریان می کردیم. علاوه بر این سعی کرده ایم تیم حرفه ای و نخبه ای را تشکیل دهیم تا به این واسطه تعداد بالای نیرو را با کمترین نفرات در ستاد پشتیبانی کنیم.

از این مدیر موفق کارآفرین درباره حضور ش در شرکت های ایمن گستر مرصاد و کارسازان امید پردیس و چگونگی حضور در شرکت توسعه امید مبین جویا شدیم که گفت : این شرکت تازه تاسیس است و در حوزه بورس و به صورت درون گروه مالی گردشگری فعالیت می کند. سرمایه اولیه این شرکت ۵۰ میلیارد ریال است و هدف از تشکیل این شرکت ساماندهی به حوزه بورس و سهام های درگروه می باشد.

مجید محتشم درباره فعالیت هایی افزون‌ در حوزه بورس و سهام بیان کرد: از این پس می‌خواهیم از شکل واسطه گری خارج شده و به حوزه پول رسانی و لجستیکی وارد شویم. و این امر باید با فرصت کار و ریسک پذیری انجام شود و حضور در بورس را هم در کنار این اقدامات داشته باشیم.

به گفته محتشم، شرکت توسعه امید مبین علاوه بر فعالیت در بورس یکی از قدرتمندترین شرکت های پول رسانی است که پول رسانی برای بانک های کارآفر ین و گردشگری ، شهرنت های بانک شهر ، بانک دی و سایر بانک ها را در سراسر کشور انجام می دهیم که این کار نیازمند وجود تعداد زیاد ابزار لجستکی می باشد، به همین منظور هم تعداد ۲۰۰ خودرو خریداری شده است و در حدود ۷۰۰ پرسنل شامل راننده و متصدی جا به جایی پول در شرکت ها مشغول به فعالیت هستند.

این کارآفرین جوان و متخصص شرایط اقتصادی کشور را بحرانی ارزیابی کرده و می گوید: با توجه به شرایط فعلی به نظر می رسد تورم همچنان در پایان سال با روند افزایشی روبرو شود به همین دلیل ما در مجموعه های خود و با دستور صریح شخص آقای دکتر جهانگیری مدیریت محترم گروه مالی گردشگری ، خود را موظف نمودیم که علاوه بر اشتغالزایی افراد نیازمند و همچنین کاربلد به آن ها فرصتی دهیم تا خود را نشان داده و از ظرفیت های آن ها استفاده شود.

مجید محتشم درباره روش های مدیریتی اش در زیرمجموعه هایش می گوید: یکی از روش های مدیریتی من دادن فرصت به افرادی است که با داشتن تخصص دیده نشد ه اند . ما امکانات و بستر لازم را در اختیار این افراد قرار می دادیم و بعضا کارشناس مجموعه به یک مدیر تبدیل می شد. این مساله باعث می ش و د افراد با داشتن اختیار، توانایی های خود را در قامت یک انسان موفق ظاهر کنند چون در آنها انگیزه و رغبت ایجاد شده است.

فرصت کار و ریسک پذیری راهکاری برای پیشرفت

محتشم در این خصوص تاکید می کند: مدیران در بسیاری از شرکت ها از چن ین راهکاری استفاده نمی کنند زیرا بیشتر به دنبال آن هستند که همه افراد و مسائل را زیرنظر داشته باشند. بسیاری از این مدیران یا بازنشسته هستند و یا در آستانه بازنشستگی قرار دارند و نمی خواهند فردی نسبت به آنها برتری داشته باشد اما من به آنها می گویم اگر می خواهید در مجمو عه تان موفق باشید فرصت کار و ریسک پذیری را به نیروهای خود آموزش دهید چراکه قطعا پاسخ خوبی خواهید گرفت.

محتشم با تاکید بر اینکه باید به جوانان فرصت داده شود، می گوید: ما تلاش خود را کرده ایم در شرایط اقتصادی فعلی جوانان را نا امید نکنیم و تا جایی که در توان داشته باشیم برای آنها اشتغالزایی کرده و همزمان امنیت شغلی هم ایجاد کنیم تا دغدغه این مساله که آیا امکان ادامه فعالیت در شرکت را دارند یا خیر را ، نداشته باشند.

وی در پایان سخنانش بیان می کند : ما در دو سال گذشته افزایش حقوق زیادی برای کارمندان شرکت درنظر گرفتیم، در حالی‌که بعضی از شرکت ها اقدام به تعدیل نیرو کردند. وی با یادآوری خاطره‌ای از آقای جهانگیری ادامه داد: در برهه ‌های زمانی که روند قیمت دلار افزایشی بود و مدیران درصدد کاهش کارمندان بودند، آقای جهانگیری به مدیران تاکید داشتند  تعداد نیروها را ۲۰ درصد افزایش می دهید یا استعفا می دهید و این روشی است که ما آن را الگوی خود قرار داده ایم ، درواقع ما با کارآفرینی برای افراد نیازمند به شغل، باری از دوش مردم برمی‌داریم.

پایان پیام./

به این مطلب امتیاز دهید.
تبلیغات