پایگاه خبری دنیای سرمایه

مدیرعامل شرکت مهندسی توان پژوهان فناور پاسارگاد

از مزیت نرم افزاری ایران در صنعت الکترونیک حفاظت شود

شرکت توان پژوهان فناور پاسارگاد در واقع دپارتمان مهندسی الکترونیک قدرت شرکت کاوندیش است که از آن شرکت جدا شد و هویت مستقلی پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری دنیای سرمایه گذاری آنلاین، مهندس احمد نیک روش مدیر عامل شرکت مهندسی توان پژوهان فناور پاسارگاد در گفتگو با ماهنامه دنیای سرمایه گذاری با بیان این مطلب گفت: هدف از فعالیت شرکت متبوعش تولید محصولات با تکنولوژی بالا در حوزه تجهیزات الکترونیک قدرت است که از آن جمله می توان به اینورتر‌های خورشیدی متصل به شبکه اشاره کرد.

وی با بیان این که لازم است تولید دانش بنیان از مونتاژکاری جدا شود، ادامه داد در غیر این صورت بازار مونتاژکاری رونق خواهد یافت و بازار به کام چینی ها خواهد شد.

مهندس نیک روش می گوید: هم اکنون برخی شرکت های واردکننده وجود دارند که با یک برچسب، تولید چینی را به عنوان تولید ایرانی معرفی می کنند و می فروشند.

مدیرعامل شرکت توان پژوهان فناور پاسارگاد کسب دانش فنی به طور عمیق و درک صحیح از لزوم رعایت استاندارد‌های فنی و مدیریت کیفیت را دو عامل مهم در ارتقای کیفیت محصولات این شرکت می داند و می گوید : بیش از ۲۰ سال است که این دو اصل مهم در این شرکت رعایت می شود و ما تحت فرایند های سیستم‌های مدیریت کیفیت محصولات خود را تولید کرده‌ایم.

وی از امکان رقابت در تولید محصولات با فناوری پیشرفته با کشور‌های غربی و توسعه یافته ابراز اطمینان می کند و می گوید: به ویژه در محصولاتی که دانش الکترونیک در تولید آن ها به کار رفته، با توجه به هوش، استعداد و توان علمی بالای ایرانیان امکان رقابت با کشور های پیشرفته در تولید این محصولات کاملا وجود دارد.

مهندس نیک روش،نگاه مسئولان به حوزه انرژی خورشیدی را نگاهی جدی توصیف می کند و بزرگ‌ترین چالش پیش روی مجموعه خود را ارزان بودن انرژی در کشور بر می شمارد و می گوید در حالی هر کیلو‌وات ساعت برق در ایران ۲ هزار ریال است در کشورهای اروپایی این نرخ ۱۰۰ برابر قیمت ایران و حدود ۲۰۰ هزار ریال است.

وی افزود: وقتی شرایط این چنین است مردم به صورت خود جوش به سمت استفاده از انرژی های ارزان و تجدیدپذیر سوق داده می شوند، درحال حاضر تولید انرژی خورشیدی اصلا به صرفه نیست مگه این که دولت حمایت هایش از این صعنت را افزایش دهد.

وی ادامه می دهد: ظرفیت سازی در حوزه الکترونیک به شرط آن که بازار برای آن وجود داشته باشد کم هزنیه و آسان است و در حال حاضر، در گام نسخت تولید ‌۵ هزار دستگاه اینورتر خورشیدی را آغاز کرده‌ایم که امیدوارم این تیراژ به ارقام بالاتر برسد.

مهندس نیک روش توضیح می دهد که تاکنون ۶۰۰ دستگاه اینورتر ساخت شرکت مهندسی توان پژوهان فناور پاسارگاد در کشور نصب و راه اندازی شده است. وی می گوید:بازخورد بسیار امیدوار کننده‌ای از دستگاه ها و اینورترهای ساخت این شرکت نسبت به مدل ساخت اروپا گرفته‌ایم و در بسیاری از دوره به لحاظ تزریق انرژی بالاتر بوده ایم.

وی در پایان اظهار می کند: شرایط ایران در دانش الکترونیک به خاطر بر خوررداری از هوش نخبگان خود مناسب است و باید از این مزیت با هوشمندی هر چه بیشتر استفاده شود و با عرق ملی حمایت و حفاظت گرد.

پایان پیام./

به این مطلب امتیاز دهید.