پایگاه خبری دنیای سرمایه

در نشستی با سفیر سودان عنوان شد:

مقدمه چینی برای راه اندازی اتاق تهاتر

در نشستی که با سفیر سودان برگزار شد، نکاتی درباره همکاری ایران و سودان شمالی مطرح شد که از جمله آن اعلام آمادگی ایران برای ورود به بخش های مورد نیاز این کشور بود. همچنین در این نشست از وزرا همچون وزیر بهداشت، کشاورزی، صنعت، سرمایه گذاری و وزیر ثروت حیوانی و فعالان کشور سودان برای حضور در نمایشگاه ایران اکسپو دعوت به عمل آمد. 

به گزارش پایگاه خبری دنیای سرمایه ، در این نشست بر ایجاد روابط بین این دو کشور و راه اندازی انجمن دوستی ایران و سودان نیز تاکید شد.همچنین قرار شد که کشور سودان لیستی از بخش های دارای قابلیت سرمایه گذاری در این کشور را در اختیار اتاق ایران و آفریقا قرار دهند تا مورد بررسی قرار گیرد. با توجه به خرید طلای ایران از سودان، صحبت ها در خصوص تهاتر این کالا نیز مطرح گردید.موضوع دیگر در نشست سودان به آموزش کسب و کارهای خانگی مربوط می شود که در کنار آن چگونگی مذاکرات با وزرا و بازدید از کارخانه شرکت سلامت الکترونیک برکت فعال در زمینه پزشکی مطرح شد ک خروجی آن امضای تنظیم پیش نویس تفاهم نامه ای بین دو کشور بود.

سردار حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی نیز در نشستی که با برهمن رئیس اتاق ایران و آفریقا داشت، گفت: بنیاد مستضعفان در همه زمینه ها هلدینگ های بزرگی را دارد که در کنار آن شرکت حمل و نقل، بیمه، بانک هم وجود دارد، از اینرو هم در صادرات و هم در واردات می توان از آنها بهره جست.

برهمن با بیان اینکه با توجه به شرایط رکودی و تورمی کشور، گفت: این رکود از سال گذشته شروع شده و تا کنون ادامه پیدا کرده و بسیاری از شرکت ها در اجرای پروژه های خود با مشکل روبه رو شده اند. به همین دلیل برای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری، ” جهش تولید و مشارکت مردم ” نیاز به جهش صادرات وجود دارد. ضمن آنکه مقام معظم رهبری از افراد حاضر در بخش صادرات گلایه داشته اند، در حالی که بنیاد مستضعفان با توجه به توصیه مقام معظم رهبری، موظف است به صحنه هائی ورود کنند که توان بخش خصوصی نیست و همچنین در راهبرد جمهوری اسلامی ایران تعریف شده است.

وی با بیان اینکه رهبر عظیم الشان چند بازار را به مرحوم رئیسی پیشنهاد کرده بودند، گفت: از جمله این بازارها بازار کشورهای همسایه بود که شامل ۱۵ کشور، ۶۰۰ میلیون جمعیت، ۲ هزار و چهارصد میلیارد دلار صادرات نفتی و غیرنفتی و۱۵۰۰ میلیارد دلار واردات بوده است که سهم ما  از آن تا سال ۱۴۰۲ تنها ۳۸ میلیارد دلار است که ضرورت دارد مورد توجه قرار گیرد. بازار دیگر قاره آفریقا است که با ۵۵ کشور و بهره مندی از۳۰ درصد معادن دنیا، ۵۰ درصد در کنفرانس اسلامی، ۴۰درصد در جنبش غیر متعهدها و ۳۰ درصد در سازمان ملل عضویت دارد. علی رغم اینکه این قاره جزو عقب مانده ترین ها است، اما رشد اقتصادی بالاتری از میانگین جهانی دارد. از سوی دیگر اگرچه ۳۰ درصد معادن دنیا را در اختیار دارد، اما اروپایی ها و آمریکایی ها از نظر دانش فنی به آن کمکی نکرده اند. لذا به شدت این بازار تشنه بوده و می‌توان در همه زمینه ها چه در واردات مواد اولیه و صادرات کالا از آن بهره گرفت که در این راستا حمایت های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اثربخش خواهد بود.

وی ادامه داد: اگر این بنیاد به منظور راه اندازی اتاق تهاتر نیز همکاری کند، مراوده مالی ایران با آفریقا دچار جهش بالایی خواهد شد، چراکه با حضور این نهاد مسئله بازگشت پول حل خواهد شد که خوشخبتانه مورد موافقت سردار دهقان بود و قرار شد در این زمینه جلسه ای برگزار کنند. در زمینه صنایع تبدیلی و صنایع غذایی، معادن مس، طلا و آهن نیز اعلام آمادگی کردند و قرار شد این کارها به جدیت دنبال شود.

پایان پیام./

به این مطلب امتیاز دهید.